Bodø 2023

Brennhete Bodø!

Tour of Norway for kids i Bodø – En uforglemmelig dag hvor syklistene viste seg fra sin beste side, og en dag der de lokale innbyggerne bidro med strålende innsats for å gjøre arrangementet til en suksess.

Parkveien i Bodø var stedet å være for alle sykkelentusiaster i dag. Løypa var designet for fart, og med råtøffe svinger og et innbringende oppløp fikk rytterne den adrenalinpumpende opplevelsen de hadde håpet på. Det ble rett og slett brennhett i Bodø, denne dagen!

En spesiell takk går til Jokerbutikken som var vår engasjerte støttespiller gjennom hele arrangementet. Med et smil om munnen og hjertet på rette sted, bidro Joker-butikken til en fantastisk atmosfære og sørget for at deltakerne fikk ekstra motivasjon på vei til målstreken!

Det var ingen tvil om at Parkveien var stedet å være allerede før arrangementet startet. Energiske syklister samlet seg tidlig, klare til å erobre løypa. Klokken 14.00 var spenningen til å ta og føle på, og syklistene tråkket i vei med full innsats! Rundt og rundt syklet de ivrige deltakerne, og tilskuere heiet fra sidelinjen og ga ekstra kraft til pedaltråkkene. Det var en herlig følelse av samhold og fellesskap i luften!

Premiene var intet mindre enn fantastiske, og det var tydelig at publikum var like entusiastiske som deltakerne! Hylende jubel og glade ansikter kunne sess rundt premieutdelingen, hvor hver eneste deltaker følte seg som en vinner. Dette var en sykkelfest der det å delta var en belønning i seg selv!

Sammen med de lokale sykkelentusiastene og våre dedikerte frivillige, skapte vi en minneverdig dag som vil leve lenge i hjertene våre!

En stor takk går til alle som bidro til å gjøre denne dagen til noe ekstra spesielt. Uten deres engasjement og støtte hadde vi ikke kunnet arrangere denne strålende sykkelfesten! Og til alle de flotte barna som deltok – dere er ekte sykkelstjerner, og dere har virkelig satt Bodø på kartet som en sykkelvennlig by!

Tusen takk til Jokerbutikken for deres fantastiske støtte, entusiasme og smittende glede. Dere har virkelig gjort denne dagen ekstra spesiell, og vi er takknemlige for at dere var med på å skape en fantastisk sykkelfest! Vi retter også en stor takk til våre sponsorer som alltid står bak oss!

La oss ta med oss alle de herlige minnene fra denne uforglemmelige dagen og se frem til enda flere sykkelfester i fremtiden! Sammen har vi skapt noe magisk, og det er ingenting som kan stoppe oss i å spre sykkelglede i Parkveien og utover! Takk til alle sammen, og vi sees igjen neste år!