Bodø 2021

Bravo, Bodø!

I dag gjentok vi braksuksessen fra i fjor, midt i Bodø sentrum. Vi rigget oss til ved siden av Salmon Center og i umiddelbar nærhet til Joker Sjøgata, bedre får det knapt blitt.

Bodø CK hadde lagt opp til en svært spektakulær løype, i tillegg til at de hadde fått innvilget dispensasjon for å utvide startfeltet ved å sørge for bastante kohorter. Dette gikk aldeles strålende, og hele 170 deltakere skulle sette fart utover kaia. God planlegging og rutine sørget for at sikkerheten var i høysetet som alltid, i tillegg til gjerder så langt øyet kunne se hadde det blitt ordnet med hele to redningsbåter i vannet, med topptrent mannskap. Heldigvis var det de topptrente publikummerne og deltakerne som var i fokus, og i skiftende vær var det ingen som ble hverken våte eller spesielt kalde.

En stor arena sørget for masse plass, og Salmon Center hadde åpnet dørene, her kunne barna lære om laks, gjøre oppgaver, fargelegge, og delta på quiz! Ikke nok med de, de voksne med litt mindre tørst etter kunnskap fikk slukket sin kaffetørst, Salmon Center delte nemlig ut gratis kaffe og vafler, samt is etter målgang!

Joker Sjøgata er den gode naboen, og sørget for alt fra A-Å, masse engasjement, supre premier og glede til hele Bodø.

Når det nærmet seg start stod klubbens vakter var klare, og hele kvartalet stengt ned. Før start delte Joker Malik ut fire proffe sykkeltrøyer, samt ekstrapremier fra Salmon Center, de hadde ordnet noe som så ut som utstoppede laks og krabbe, men som viste seg og være søte kosedyr og ikke ekte vare.

14.00 gikk starten for de aller yngste, og trehjulssykler og støttehjul både støttet og syklet i skjønn forening, i kjempefart! Publikum gjorde det publikummere gjør best, de heiet, klappet sang og jublet på alle dagens deltakere! Klasse på blasse spant ut fra start, forserte den tekniske løypa på mesterlig vis, godt hjulpet av syklistene fra Bodø CK som var i toppform for anledningen. I mål ventet Joker Sjøgata som delte ut premier til alle dagens vinnere!

Tusen takk for en helt nydelig dag Bodø!