Bli klar til Tour of Norway for Kids!

Venter du på Tour of Norway for Kids, og ønsker å forberede deg. Her kommer noen tips fra vår trofaste partner Joker!

 

1.Gruppesykling– Dra på tur med venner og familie for å bli vant med å sykle tett i tett med andre. Dette vil gjøre at du føler deg tryggere under rittet.

2.Sykkelferdigheter– På aktivkids.no har vi laget mange tips til å trene på sykkelferdigheter. Blant annet denne videoen.

 

3.Vær forberedt – både på det å delta på et større arrangement og på været. Det kan være lurt å kikke på bilder fra tidligere arrangementer i bloggen vår for å vite hva du kan forvente. Sjekk også alltid værmeldingen for å være sikker på at du har med riktige klær, slik at du kan holde deg varm og tørr uavhengig av været.

4.Sjekk sykkelen – Gå over sykkelen med jevne mellomrom. Pass på at dere sjekker både dekk, bremser, gir, og at ingenting er løst. Vask kjedet godt, og sett det inn med olje, så er dere sikre på at det fungerer fint. Sjekk gjerne denne videoen.

 

5.Drikke og mat – Ta med vannflaske på sykkeltur. Det er lett å bli tørst, også på kalde dager. Frukt og kanskje noe snacks gir god energi når du sykler langt.

6.Gjør ditt beste – Det spiller ingen rolle om du kommer først eller sist. Å delta på Tour of Norway for Kids skal først og fremst være morsomt. Alle er vinnere på «Kids».

Vi i Tour of Norway for kids håper vi treffer deg på et arrangement i sommer.
Er ikke ditt sted på turnelista ennå, så følg med. Vi vil holde på ekstra lenge utover høsten i år.
Og siden det tok så lang tid før vi fikk vite at vi kunne starte opp igjen, klarer vi ikke publisere en komplett turneplan fra start.
Men turnéplanen vil oppdateres så snart vi har detaljer på plass.
Vi skal rundt i hele Norge, og vi gir oss ikke før slutten av September i år!

Lykke til med forberedelsene.