Årets siste Kids-arrangement fant sted ved naturskjønne Blaker skanse, det var den store regn-værsdagen, men det stoppet ikke oss fra å lange skikkelig sykkelfest!

Med Le tour de Trento som medarrangør lå alt til rette for at dette skulle bli et vellykket ritt for barna. De stilte mannsterke opp for å bidra med forberedelsene. Og med godt humør gikk det fort å gjøre alt klart før deltagerne ankom arenaen. Vi lagde en meget kul løype, som både gikk på asfalt, grus og gress, før de kunne gi gass på oppløpet inn mot mål. Her måtte man være på vakt for det var flere krappe svinger og varierende underlag.

Litt før kl. 11 var det bra kok ved rittkontoret men med iherdig innsats fra sektretariatet fikk alle barna startnummer og t-skjorte før start. Og da klokka slo 11.30 var det bare sette i gang. Pulje på pulje spant rundt løypa og jubelbrølene fra publikum ga rytterne ekstra energi på runden. Da alle de 101 deltagerne hadde kommet i mål og mottatt sine premier, var det duket for premieseremoni. Her delte vi ut tre kule sykkeltrøyer til tilfeldig utvalgte. Og hovedpremien, en ny sykkel fra «Frog Bikes – Lettvektsykkelen for barn», fikk et nytt hjem i dag. Vi gratulerer Sverre på 2.5 år med ny sykkel!

Takk til Tour de Trento for et meget flott arrangement! Og takk til alle dere som spant rundt i løypa i dag og gjorde denne dagen så gøy!