Askøy

Endelig var det duket for et herlig gjensyn med Askøy!

I dag besøkte vi nordspissen av Askøy, omringet av naturskjønne omgivelser. Herdla Fort er tidligere kåret til Hordalands vakreste turområde, og her møtte hele Askøy opp for å gi full gass i den spennende løypa.

Hele 338 kids syklet i dag gjennom den tøffe arenaen vi hadde satt opp sammen med Astrik Sykkel og Triathlonklubb.
Etter litt oppvarming i ferdighetsløypen, var alle kidsa klare får å slippe bremsene og gi full gass. Klokken 14:00 var trehjulsykkel og støttehjul igang, mens alle andre var entusiastisk publikum på baksiden av gjerdene. De fikk prøve seg på en knalltøff prolog, og kom i mål som perler på en snor.. Umiddelbart etter at hele klassen var trygt i havn kjørte 5- og 6 åringene ut, til ellevill jubel, og scenene bare fortsatte. 7 og 8 år klinket til, og det ble hamret løs på gjerdene fra 9 og 10 åringene som snart skulle kjøre. Etter de var det duket for dagens siste og eldste startfelt, 11-12 og 13 åringene. Alle rytterne fikk velfortjente premier fra Joker Hanøy, som i tillegg delte ut is(!!) til hele gjengen, for en herlig dag!

Og vi skulle ikke gi oss med det, på slutten av det hele delte gavmilde Joker Hanøy ut tre proffe sykkeltrøyer i tillegg til en splitter ny Nakamurasykkel levert av Intersport.

Tusen takk for en helig dag Askøy!