Andre etappe av proffrittet «Ladies Tour of Norway» hadde målgang i Askim denne dagen. Men det var ikke bare proffene som skulle sykle i bygatene, selvsagt skulle kidsa gjøre det samme. Og det ble virkelig en fantastisk dag for både store og små!

Smaalenene Sykkelklubb tok oss i mot ved biblioteket i byen og var ivrig etter å komme i gang med forberedelsene, og da går det fort å smelle opp arenaen og sikre løypa. Traséen var veldig kul og temmelig urban. Den startet på plassen utenfor kinoen så svingte den ut i løypa der proffene syklet og deretter var det bare gasse på inn i arenaen igjen og under Kids-målbuen. Gaarder Sykkelsport var på plass i dag og viste frem det ypperste vi har av barnesykler – nemlig syklene fra Frog Bikes.

Da klokka slo 16.00 hadde alle rytterne mottatt sine t-skjorter og startnumre og da var det ingenting å vente på. Pulje etter pulje ble heiet frem av en engasjert og høylytt publikumsskare, og ikke minst tatt i mot med jubelbrøl ta de ankom mål.

Etter løpet fikk alle syklistene en velfortjent Joker-premiepose med mye kult oppi, blant annet en drikkeflaske fra Skoda som kommer godt med på fremtidige sykkelturer. Og da var det duket for premieseremoni fra scenen. Tre heldige barn skulle motta hver sin kule sykkeltrøye og en ekstra heldig vinner skulle motta en sykkel. Spenningen var til å ta og føle på da startnummeret til vinneren ble lest opp. Vi gratulerer Liam på 4 år med en splitter ny blå Frog 48 fra Frog Bikes – Lettvektsykkelen for barn.

Takk til alle som var med å gjøre denne dagen minneverdig!