Årnes 2023

For et fantastisk arrangement på Årnes!

Været kunne ikke vært bedre for årets turnéstopp på Årnes, med strålende sol og en mild bris som var perfekt for sykling. Vi hadde et bra oppmøte med forventningsfulle deltakere og deres heiagjeng. Nes Sykkelklubb stilte opp og ga oss uvurderlig hjelp med å arrangere dagen, og vi er veldig takknemlige for deres innsats.

Løypa på Årnes var utfordrende og spennende, og deltakerne var utstyrt med hjelm og fungerende bremsene før de satte i gang kl. 16:00. Men det var ingen som lot seg skremme av løypa, og deltakerne syklet seg gjennom den med stort mot og engasjement.

Det var et fantastisk syn å se alle de unge rytterne sykle gjennom løypa og krysse målstreken til stor jubel fra de fremmøtte tilskuerne. Selvfølgelig ble det også delt ut velfortjente premier og noen heldige barn vant uttrekspremier og kunne ta med seg kule sykkeltrøyer hjem.

Takk til Nes Sykkelklubb for all hjelpen og støtten til arrangementet. Vi vil også takke våre faste sponsorer, Joker, Skoda, Ifor Williams og Xplora, for deres kontinuerlige støtte og bidrag. Og selvfølgelig, en stor takk til alle deltakerne og tilskuerne som gjorde dagen minneverdig.

Vi gleder oss allerede til neste år, og ser frem til nye sykkelopplevelser på Årnes.