Åndalsnes 2023

Åpenhjertige Åndalsnes!

Åndalsnes, et idyllisk sted omgitt av majestetiske fjell og vakre naturomgivelser, var vertskap for en uforglemmelig dag med Tour of Norway for Kids. Onsdag 5. juli kunne vi glede oss over herlig sykkelvær og en fantastisk atmosfære mens små og ivrige syklister fylte gatene. Med støtte fra lokale aktører som Joker Eidsbygda og Rauma sykkelklubb, samt den imponerende tilstedeværelsen av den råtøffe Skoda Enyaq, var det klart for en fartsfylt opplevelse på asfalten.

Klokken 17.00 kom de første deltakerne og de var klare til å sette fart på pedalene og utforske den utfordrende løypa som var nøye tilrettelagt for å gi en spennende sykkelopplevelse. Med venstresvinger i fokus og brede fine passasjer, testet rytterne sine ferdigheter og manøvreringsevner. Det var en fryd å se barna takle utfordringene med stor entusiasme og dedikasjon.

Midt blant syklistene sto den imponerende Skoda Enyaq og ga arrangementet en ekstra dose stil og eleganse. Med sin moderne design og blikkfangende utseende var den et populært samtaleemne blant deltakere og publikum. Skoda Enyaq satte en ny standard for kjøretøy som kombinerer miljøvennlig teknologi med ytelse og komfort.

Åndalsnes er kjent for sin spektakulære natur, og sykkelrittet ga deltakerne en ekstra mulighet til å nyte den fantastiske utsikten. Mens de svingte seg gjennom løypa, kunne de beundre de majestetiske fjellene og den frodige naturen som omga dem. Det var en perfekt kombinasjon av aktivitet og naturopplevelser. Med strålende solskinn og behagelige temperaturer var sykkelværet intet mindre enn perfekt. Det var en glede å se smilende ansikter og høre latteren fra både deltakere og publikum mens de feiret denne spesielle dagen sammen. Atmosfæren var elektrisk, og jubelen og heiingen langs løypen ga ekstra drivkraft til rytterne.

Etter målgang kunne alle rytterne suse inn til herlige premier fra Joker! Disse ble godt tatt imot før vi helt til slutt delte ut to trøyer og en Xplora smartklokke til noen heldige vinnere!

Vi ønsker å rette en stor takk til Joker Åndalsnes, Skoda, Xplora, Ifor Williams og Rauma sykkelklubb  for deres uvurderlige støtte og bidrag til å gjøre dette arrangementet mulig. Vi vil også takke Åndalsnes kommune og alle frivillige som jobbet utrettelig for å skape en fantastisk opplevelse for deltakerne.