Alta 2021

Endelig var det duket for et nydelig gjensyn med Nordlysbyen Alta!

Alt i Alta var lagt til rette for en skikkelig sykkelfest, i kjent stil var alle på årets nordligste arrangement fulle av begeistring.

Vi rigget oss til på det flotte skifertorvet, hvor det var tilrettelagt med masse plass til støtteapparat, ryttere og heiagjeng. Tour of Norway for kids fikk gleden av å samarbeide med Offroad Finnmark, Tverrelvdalen IL, Nerskogen IL, Nordlysbyen Sykkel og Frea IL om å få på plass et suverent arrangement. I tillegg var vi så heldige å få glede av kreftene til vår generalsponsor her, Joker Tverrelvdalen. Joker delte ut startnummer og t-skjorter til alle deltakerne, og tre profesjonelle trøyer skulle også få nye hjem.

I Alta ble det raskt fulltegnet, og mange syklister skulle få på seg t-skjorten vår, og tråkke på gjennom den lange, tekniske løypen i det flotte været.

Solen strålte under hele arrangementet, og en lang løype var ingen utfordring med et slikt publikum! Stemningen var fantastisk, og det er klart det går fort når hordene visste at etter målgang, da stod den eminente gjengen fra Joker Tverrelvdalen klare med premier til alle 🙂

Tusen takk for en herlig dag, til hele Alta!