Åkrestrømmen 2023

Åpenbaring i Åkrestrømmen!

Velkommen til en strålende dag fylt med solskinn, varme og en herlig sykkelglede som omfavnet Åkrestrømmen! Dette var en begivenhetsrik dag hvor fartsfylte løyper og smilende deltakere skapte en intim og koselig atmosfære i vårt kjære samfunn!

Åkrestrømmen badet i solskinn, og den friske brisen fra sør ga en ekstra touch av liv til denne fantastiske dagen. Naturen synes å ha vært med på laget, og skapte et perfekt miljø for deltakerne i de fartsfylte løypene! Fra sving til sving, fra bakke til bakke, fikk syklistene en utfordrende opplevelse som både ga mestringsfølelse og adrenalinrush.

Påmeldingen gikk som varmt hvetebrød, og det var tydelig at sykkelentusiasmen hadde smittet over på flere enn noen gang før. Sammen skapte deltakerne en intimitet og en glede som preget hele arrangementet. Det var som å være en del av en stor familie som delte en felles lidenskap for sykling! Klokken 14.00 startet den yngste klassen! Etter at hele den yngste klassen suste i mål og fikk premier, var det 5-6 åringene sin tur! En lengre løype ble tråkket gjennom til iver og glede for både publikum og deltakere! Plutselig hadde alle syklistene banket gjennom løypene! For en fantastisk gjeng, og for et liv!

En spesiell gjest på arrangementet var Joker Aasheim, som ikke bare brakte med seg god energi, men også utrolige premier som ga ekstra krydder til dagen. Premiene fra Joker var som skattekister av gleder, og heldige vinnere kunne juble høyt når navnene deres ble ropt opp helt på slutten av arrangementet!

En stor takk går til de fantastiske frivillige fra Rendalen IL, som bidro til å få alt til å gå på skinner. Uten deres hjelp ville ikke dette arrangementet ha blitt den suksessen det var. Deres innsats og smittende engasjement skapte en stemning av samhold og vennlighet som varmer hjertet.

Åkrestrømmen strålte som aldri før, og den idylliske naturen og den herlige sommervarmen ga en perfekt ramme rundt denne sykkelfesten. Syklistene tråkket seg gjennom løypene med entusiasme, og tilskuere heiet fra sidelinjen og ga ekstra drivkraft til pedaltråkkene.

En stor takk går også til alle våre støttespillere som gjorde denne dagen mulig. Uten deres støtte og entusiasme ville ikke dette arrangementet ha vært det samme. Takk for at dere deler vår visjon om å spre sykkelglede og skape fantastiske opplevelser i Åkrestrømmen!

La oss ta med oss minnene fra denne strålende dagen og se frem til enda flere uforglemmelige sykkelfester i fremtiden. Sammen har vi skapt noe helt unikt, og vi ser frem til neste gang Åkrestrømmen blir fylt med sykkelglede, samhold og glede! Takk til alle deltakere, tilskuere, frivillige og støttespillere – vi har virkelig skapt noe spesielt sammen! Vi gleder oss til å se hva fremtiden bringer for sykkelentusiaster i Åkrestrømmen!