Åkrestrømmen 2020

Endelig tilbake igjen i Åkrestrømmen og for en sykkelfest vi fikk!

Åkrestrømmen er et tettbygd sted i kommunen Rendalen, som ligger i nordenden av Storsjøen der elvene Minstra og Rena møtes. Åkrestrømmen er kjent som ¨porten til Rendalen¨ og er et alders herlig sted! Fra Åkrestrømmen har det kommet mange store skiløpere gjennom tidene, men jammen kunne de levere like bra med sykkelfest i år som sist vi var på besøk i 2018.

Mange sykkelglade barn møtte opp utenfor Joker Aasheim i dag, klare for å sykle det remmer og tøy kunne holde. Vi holdt oss til den tradisjonelle løypa hvor anslag av både asfalt, grus og litt sti sto på plakaten. Under oppvarmingen var det live musikk som kom til glede for både store og små, som spilte helt frem til startskuddet skulle gå!

En spennende løype møtte kidsa, hvor de to yngste klassene syklet en litt mindre sløyfe ute i den store løypa. De store kidsa syklet en lenger løype, og som de suset gruppe etter gruppe inn mot et langt oppløp i slak motbakke med stormende jubel fra publikum kunne de få velfortjente premier av Joker Aasheim.

Tusen takk for en nydelig sykkeldag på Åkrestrømmen! Takk til Joker Aasheim og Rendal IL som hjalp til under arrengementet! Takk også til May&Freds fiske/fritid som støttet dagens arrangement.