Askøy

Endelig var vi tilbake på Askøy og Herdla Fort. Stort vakrere omgivelser kan man ikke be om og det ble en minnerik dag på sykkelsetet!

Astrik Sykkel var igjen medarrangør for Kids og det er vi veldig glade for. De stilte opp i hopetall og da går det fort å rigge arena og løype. Og selvsagt beholdt vi den tøffe løypa fra fjoråret som er den desidert lengste på hele turnéen. Da vi var ferdige med forberedelsene var det bare å vente på deltagerne og det tok ikke lange tiden før de aller første var på plass. Da var det bare å sæla på og dele ut startnummer og t-skjorte. Så var det oppvarming. I en så teknisk og lang løype er det viktig å sjekke at bremsene fungerer som de skal før det hele sparkes i gang.

Kl. 18 satte vi i gang de aller minste rytterne. De ga full gass med støtteapparatet hakk i hæl. Da de var trygt i mål var det de eldre barna sin tur. Og i løpet av en times tid hadde alle de 5 puljene og alle de 349 rytterne passert målstreken og mottatt sine velfortjente premier. Tusen takk til Joker Hanøy som delte ut frukt og is til de slitne deltagerne!

Men vi kunne ikke gi oss der. Selvsagt var det premieseremoni fra kids-scenen. Med god hjelp fra Joker-butikken delte vi ut tre proffe sykkeltrøyer og en splitter ny sykkel fra «Frog Bikes – Lettvektsykkelen for barn». Vi gratulerer Kasper på 4 år med en grønn Frog 48!

Takk til Askøy sykkel og triathlonklubb! Og tusen takk til alle dere som møtte opp på Herdla Fort i dag!