Sarpsborg

DSC_0204

Velkommen skal dere være, til vårt første arrangement i 2017!

Fredag 12. Mai går altså startskuddet for årets turné! Vi åpner sykkeleventyret midt i Sarpsborg, og håper du vil være med på å gjøre dette helt uforglemmelig!

På torvet, midt i smørøyet, kommer vi til å kjøre en spektakulær løype, hvor både de aller minste og de store skal få prøvd seg skikkelig!

Møt opp sentrum, vi rigger opp arenaen vår og inviterer deg til en skikkelig sykkeldag for store og små. Kun en liten uke  før verdens beste syklister kommer inn til målgang hos vår storebror Tour of Norway! Dette blir en perfekt mulighet til å smøre kjeder og stramme bremsene, og lade opp til en skikkelig sykkelfest!

Møt opp en time før start for registrering og utdeling av startnummer og t-skjorte. Det er veldig viktig å bli gjennom hele arrangementet, for når alle har gjennomført trekker vi fem heldige vinnere av profesjonelle sykkeltrøyer, samt én heldig vinner av en splitter ny sykkel fra Nakamura!

Vi sees fredag 12. mai klokken 16.00, første start er 17.00.

Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook, Twitter eller Instagram. Årets beste bilde vinner en splitter ny sykkel, levert av Intersport!

Kjøreplanen er som følger:

– Trehjulssykkel og støttehjul
– 5 og 6 år
– 7 og 8 år
– 9 og 10 år
– 11 til 13 år

Vel møtt!

 

Og du? Vi gleder oss!!