Bryne, Rogaland

DSC_0013 DSC_0066 DSC_0262

Fredag 8. Juli tar vi turen tilbake til Bryne som vi besøkte for første gang i fjor. Det ble et heidundrende arrangement med nesten 500 kids! Bryne vet å lage liv og røre, og vi trivdes så godt og skjønte straks at hit må vi tilbake! Dette blir da altså andre gang vi besøker Bryne og vi gleder oss til å lage nok en fantastisk sykkelfest med dere! Datoen er 8. Juli, finn frem mor, far og hele slekta og bli med på moroa!

Møt opp en time før for registrering og utdeling av startnummer og t-skjorte. Alle som deltar vinner, og får også en haug med premier i det målstreken krysses og dere går i mål. Når alle har gjennomført trekker vi fire heldige vinnere av  nye sykkeltrøyer, samt én heldig vinner av en ny barnesykkel fra Nakamura! Vi trekker tilfeldig på startnummer, eneste kriteriet for å kunne vinne er at man er tilstede under premieseremonien!

Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook, Twitter eller Instagram. Årets beste bilde vinner en splitter ny sykkel fra Nakamura!