Kongsvinger

Under fjerde etappe av Norges største sykkelritt skulle vi igjen få bruke samme arena som storebror Tour of Norway, og alle kidsa kunne gjøre som de største gutta i sykkelverden, gi full gass fra start.

Sammen med Glåmdal SK disket vi opp til sykkelfest, noe hele Kongsberg så ut til å være med på. Det flotte torvet bugnet av aktiviteter og mennesker, og her var det virkelig dekket for festligheter.

Etter å ha sett verdens beste sykkelryttere frese avgårde, fikk vi oss en god time med oppvarming i en spennende ferdighetsløype, før starten på Tourkids var i gjære. Det er mange år siden vi besøkte Kongsvinger sist, men hverken barn eller foreldre hadde glemt kunsten, her ble det syklet, heiet og jiblet om hverandre i et forrykende tempo!

Etter at alle de unge og lovende hadde syklet gjennom den tekniske og kule løypa var det duket for premieseremoni, og tre trøyer og en sykkel fikk nye hjem. Vi gratulerer!

Under premieseremonien kom det også klart frem at vi ikke er helt like storebror Tour of Norway, da en av vinnerne ikke kunne ta turen opp på podiet, fordi han lå og sov i vogna. Det ser du ikke på Tour de France, men at restitusjon er viktig, det er vi skjønt enige om! Tusen takk for oss Kongsvinger!