Sandnes, Rogaland

Fredag 24. mai kommer vi igjen på besøk til Sandnes!

Sandnes er byen vi har besøkt desidert flest ganger, og 2019 blir intet unntak! I forbindelse med proffenes ritt «Hammer Stavanger» og «Tour of Norway» er vi tilbake i rekordbyen og gleder oss til å skape enda flere sykkelminner med dere! Joker Julebygda er blant de ivrigste i landet og i år trekker vi fire heldige vinnere av en råtøff ny sykkeltrøye og én splitter ny sykkel!

Tour of Norway for kids er helt gratis, alle får t-skjorte og premier, åpent for alle mellom 0 og 13 år som har hjelm og noe med hjul ?

Sandnes er en rekordby, og vi håper på å se over 1000 deltakere igjen! Været er bestilt, og vi gleder oss:)

Sammen med deg skal vi gjøre det vi gjør best – lage sykkelfest!
Vi rigger til arenaen vår og skal gjøre alt vi kan for å skape en sykkelopplevelse alle familier sent vil glemme, så her gjelder det å feste på seg hjelmen og komme seg ut på sykkelen.
Møt opp kl. 16.00 for registrering og utdeling av startnummer. Vi kommer til å trekke fire flotte premier, deriblant en sykkel (!)  tilfeldig på startnummer, eneste kriteriet for å kunne vinne er at man er tilstede under premieseremonien.
Kjøreplanen er som følger:
– Trehjulssykkel og støttehjul
– 5 og 6 år
– 7 og 8 år
– 9 og 10 år
– 11 til 13 år
Vel møtt!
 DSC_0035 DSC_0316  IMG_8948
Og du? Vi gleder oss!!
Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook, Twitter eller Instagram.