Mandal

unnamed kjsb kdf
Tirsdag 4. Juli tar vi turen til Mandal for åttende gang! Byen i sør møter oss alltid med strålende sol og fantastisk engasjerte kids så vel som publikum! I fjor stilte hele 423 kids til start, og vi har tro på at årets utgave kan lokke enda flere familier ut på sykkelen! Her gjelder det altså bare å spenne på seg hjelmen og få med seg familie og venner ut på sykkelfest i Mandal!
Vi rigger til arenaen vår og skal gjøre alt vi kan for å skape en sykkelopplevelse alle familier sent vil glemme. Sammen med deg skal vi gjøre det vi gjør best – lage sykkelfest!
Møt opp kl. 16:00 for registrering og utdeling av startnummer. Vi kommer til å trekke seks flotte premier, deriblant en sykkel (!)  tilfeldig på startnummer, eneste kriteriet for å kunne vinne er at man er tilstede under premieseremonien.
Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook, Twitter eller Instagram. Årets beste bilde vinner en splitter ny sykkel fra Nakamura!
Tour of Norway for kids er helt gratis, alle får t-skjorte og premier, åpent for alle mellom 0 og 13 år som har hjelm og noe med hjul ?
Kjøreplanen er som følger:
– Trehjulssykkel og støttehjul
– 5 og 6 år
– 7 og 8 år
– 9 og 10 år
– 11 til 13 år
Vel møtt!
 ksajb  d  jk
Og du? Vi gleder oss!!