Mandal

DSC_0019 DSC_0252 DSC_0281

Mandag 4. Juli tar vi turen til Mandal for sjuende gang! Byen i sør møter oss alltid med strålende sol og fantastisk engasjerte kids så vel som publikum! I fjor stilte hele 328 kids til start, og vi har tro på at årets utgave kan lokke enda flere familier ut på sykkelen! Her gjelder det altså bare å spenne på seg hjelmen og få med seg familie og venner ut på sykkelfest i Mandal!

Møt opp en time før for registrering og utdeling av startnummer og t-skjorte. Alle som deltar vinner, og får også en haug med premier i det målstreken krysses og dere går i mål. Når alle har gjennomført trekker vi fire heldige vinnere av  nye sykkeltrøyer, samt én heldig vinner av en ny barnesykkel fra Nakamura! Vi trekker tilfeldig på startnummer, eneste kriteriet for å kunne vinne er at man er tilstede under premieseremonien!

Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook, Twitter eller Instagram. Årets beste bilde vinner en splitter ny sykkel fra Nakamura!