Harstad

DSC_0175

Fredag 29. Juli er vi tilbake i Harstad, etter et langt avbrekk fra sykkelbyen! Her skal vi stille i stand en skikkelig sykkeldag! Vi kommer for å gjøre det vi gjør best – nemlig lage sykkelfest! Vi rigger til arenaen vår og skal gjøre alt vi kan for å skape en sykkelopplevelse alle familier sent vil glemme, så her gjelder det å feste på seg hjelmen og komme seg ut på sykkelen!

Alle som har på hjelm kan delta, og vi godtar både sparkesykler, balanse-sykler, trehjulsykler, tråtraktorer og det meste med hjul, men man MÅ ha hjelm 🙂

Det blir muligheter for kjøp av brus, is, vafler, kaker og annet (både sunt og godt)! Her er det mulig å betale med kort.

Møt opp en time før for registrering og utdeling av startnummer og t-skjorte. Alle som deltar vinner, og får også en haug med premier i det målstreken krysses og dere går i mål. Når alle har gjennomført trekker vi fire heldige vinnere av  nye sykkeltrøyer, samt én heldig vinner av en ny barnesykkel fra Nakamura! Vi trekker tilfeldig på startnummer, eneste kriteriet for å kunne vinne er at man er tilstede under premieseremonien!

Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook, Twitter eller Instagram. Årets beste bilde vinner en splitter ny sykkel fra Nakamura!